De laatste jaren zijn er zeer veel keukenstijlen beschikbaar gekomen waaruit we kunnen kiezen. Een van de mooiste en modernste is toch wel de industriële stijl. In deze blog willen we een aantal tips geven waarmee jij de industriële stijl in je keuken kunt realiseren. Zin in een stukje onvervalste inspiratie? Kijk dan snel met ons mee naar de tips.

Het centrum van je keuken

Om het centrum van je keuken te kunnen realiseren raden we je aan om te kiezen voor een zeer in het oog springend object, daaromheen kun je de stijl van de keuken verzinnen. Denk bijvoorbeeld aan een van de amerikaanse koelkasten. Deze bijzondere apparaten geven je veel comfort en luxe in de keuken. Denk daarbij aan een internetverbinding zodat je altijd en overal kan zien wat er in de koelkast zit, een touchscreen waarmee op internet kunt surfen, maar ook een bijzonder grote inhoud en zelfs een ijsblokjesmaker. De Amerikaanse koelkast heeft vaak twee deuren die naar buiten toe klappen. Meestal komen ze in een roestvrijstalen look. Voor een hoge kwaliteit Amerikaanse koelkast neem je contact op met dehanzewitgoed.nl. 

Beton look

Wanneer je een industriële keuken wilt inrichten is het ook belangrijk dat je betonelementen in je keuken hebt. Zo is het mogelijk om een aanrechtblad van beton, gepolijst natuurlijk, te kiezen. Dan heb je echt iets industrieel te pakken waarmee je direct een unieke look kunt creëren waar de buren jaloers op worden. Daarnaast is het belangrijk om basale tinten te gebruiken in het kleurenpalet, denk daarbij aan grijs, wit en antraciet. Ook kale baksteen is een industrieel stijlelement waar je creatief mee kunt zijn. Denk dan niet zozeer aan betonnen fabrieken, maar aan het type  uit de industriële revolutie, waarbij vooral veel bakstenen voor de bouw gebruikt werden. Blijft onze blogs lezen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends als het gaat over stijl en wonen.