Op zoek naar een mooie vloer voor in de woonkamer? Dan kunnen we u de Design woonbeton vloer

variant aanraden. Dit is een designvloer met de uitstraling van een echte betonvloer. Er wordt echter gebruik gemaakt van kunststof, dit betekent niet dat de vloer minder lang meegaat, het betekent juist dat u jarenlang van de vloer gebruik kunt maken van de vloer zonder ook maar ergens naar om te hoeven kijken. We vertellen je graag wat meer over de voordelen van deze woonbeton designvloer en hoe u hier gebruik van kunt maken.

De voordelen van een woonbeton designvloer

De afwerking van dit type vloer is ook een groot voordeel. Er zijn echter nog meer pluspunten waar u rekening mee kunt houden. Zo gaan deze vloeren erg lang mee. Een houten vloer gaat wellicht maar een aantal jaar mee en een tegelvloer zal je ook om de decennia moeten vervangen of laten renoveren. Een gegoten vloer kan echter wel tientallen jaren lang meegaan. Het onderhoud is bovendien ook een groot voordeel te noemen. Hier hoeft u niet veel tijd aan te besteden en u heeft bovendien geen schoonmaakmiddelen nodig, alleen water en een stofzuiger om de vloer regelmatig te reinigen en schoon te houden.

woonbeton kantoor hp

Kies zelf hoe wij de vloer afwerken

Als u kiest voor een designvloer die gemaakt is van kunststof dan kunt u zelf volledig bepalen hoe deze eruit komt te zien. U kunt kiezen voor een robuuste betonlook, een moderne witte vloer of u laat een eigen patroon in de vloer aanbrengen. Vrijwel alles is mogelijk omdat de bovenste laag van de vloer geverfd kan worden. Dit wordt ook wel de coating genoemd. Overleg met de specialist die de vloer voor u gaat aanbrengen, of breng zelf een ontwerp aan zodat het helemaal naar wens wordt aangebracht.

design betonvloer

Ook voor andere typen gietvloeren

Over andere type vloeren die gegoten worden kunt u bij de specialist terecht die dit artikel geschreven heeft. Hierbij kunt u denken aan vloercoating, een dunnere vorm van gietvloeren, of juist een wat dikkere vloer, dit wordt ook wel een epoxyvloer genoemd. Een dunnere vloer is prima voor een woonkamer bijvoorbeeld. Als er meer gebruik wordt gemaakt van de vloer is een epoxyvloer weer handiger. Laat u adviseren door een specialist hierover.