Van je hobby je werk maken, is voor veel mensen een ideaalbeeld. Wanneer je bijvoorbeeld een webwinkel opent en je helemaal toelicht op natuurstenen en de verkoop hiervan, dan wil je natuurlijk dat je op een voordelige manier een pakket kunt versturen. De webwinkel pakketten versturen voor een voordelig bedrag maakt je klanten zeker blij. Het is daarom goed om even te kijken welke vervoerders de meest gunstige tarieven hebben.

In deze blog geven we even wat tips.

Hoe kan ik voordeliger pakketten versturen? 

Het is echt mogelijk om veel voordeliger pakketten te versturen zowel in Nederland als naar het buitenland. Een partij als parcelparcel.com heeft zich helemaal toegelegd op het voordeliger maken van het verzenden van pakketten. Dit is ook heel erg handig als het gaat over het versturen van producten ten behoeve van een webwinkel die je voert.

Je kunt gemakkelijk zien wat de verschillende aanbieders doen en op deze manier sneller en gericht een keuze maken.

Wat zijn de voordelen van Parcelparcel.com?

Er zitten grote voordelen aan het gebruik maken van de diensten van parcelparcel.com. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Het is mogelijk om zo’n 70% op de verzendkosten te besparen
  • Wanneer er sprake is van verzendingen naar het buitenland dan wordt de douanefactuur door het bedrijf geregeld
  • Pakketten zijn altijd aangetekend, worden zo verstuurd en geleverd 
  • Op werkdagen kan het pakket gratis opgehaald worden bij een afleverpunt

Los van al deze voordelen is het gewoon een service die heel gemakkelijk werkt en waar je dus voor jezelf een boel geregel uit handen geeft.

Veel startende ondernemers zijn nog niet helemaal op de hoogte van wat er mogelijk is als het gaat over het versturen van pakketten. Dit is een van de redenen waarom we deze blog geschreven hebben. Een bedrijf beginnen, dat is een hele kluif, dan wil je wel op het nodig kunnen besparen. Het is aan te raden om je in dit geval te beperken tot de essentiële zaken die je bedrijf echt nodig heeft, je hoeft bijvoorbeeld geen abonnementen af te sluiten voor vakliteratuur. Aangezien het meeste wel online te vinden is. Daarnaast is het goed om de verschillende abonnementen die je wel nodig hebt, goed te overdenken en te onderhandelen over financiële tarieven die de verzenders aanbieden.