De hoofdstad is een culturele smeltkroes van allerlei culturen, bouwstijlen en opvattingen over interieurdesign. In de mooie stad Amsterdam kun je niet aankomen met een sleetse badkamer. Natuurlijk niet, dat weet iedereen, toch? Waarom zijn er dan nog steeds zoveel badkamers die er niet zo mooi uitzien? Wisten we het maar! Maar een ding is zeker. Die van jou is na de tips in deze blog binnenkort zeker een van de mooiste van Amsterdam. Benieuwd naar de tips? Kijk dan snel dan met ons mee! Badkamer Amsterdam helpt je graag om het interieur van je badkamer een nieuwe look te geven.

Tegels met een exceptionele look

Het is tegenwoordig echt niet meer nodig om een saaie tegel op de wanden van je badkamer te plakken. Er is zoveel keuze, bijvoorbeeld tegels met een Moors design of met geometrische figuren uit Portugal. Ga altijd voor iets wat je mooi vindt en denk niet te veel aan trends. Natuurlijk kun je je wel door deze stromingen in interieurdesign laten inspireren.

Magische spiegels met bijzondere gaven

Wist je dat er superdeluxe hightech spiegels te krijgen zijn voor in de badkamer? Daar zitten zelfs: ledverlichting en een iPodaansluiting in. ‘Een slimme spiegel aan de wand brengt entertainment in het Amsterdamse land’. Zeker ook iets om cadeau te doen, zo vinden wij. Natuurlijk kun je ook in de spiegel zien hoe knap je wel niet bent 😉

Een strak design

Om de badkamer vele jaren urgent te houden als het om de designstijl gaat, is het misschien geen slecht idee om te gaan voor een strak, minimalistisch design. Dat maakt de ruimte ook een stuk makkelijker schoon te houden, juist omdat er niet zoveel prullaria in te vinden is.

Open en licht

In het design van een moderne badkamer vind je zeker geen tussenwandjes of gesloten wanden, dus waarin ramen ontbreken. Een badkamer die Amsterdam waardig is, heeft een open licht interieur. Dit heeft enkele voordelen, namelijk:

  • Het daglicht brengt het interieur tot leven, want de kleuren die erin te zien zijn komen mooi naar voren
  • Je voelt je een stuk lekkerder in een licht interieur. Dat merk je direct aan je humeur.
  • Wanneer meubels niet op de vloer staan, zoals badkamerkasten die hangen aan de muur, is het een stuk gemakkelijk om de badkamer schoon te houden. Zo kom je namelijk makkelijk onder de kasten.

Zwevend design heeft ook nog een ander effect: het zorgt voor een gevoel van lichtheid in de ruimte. Precies de sfeer die je wilt om in te relaxen in je ovale bad (ook echt nog steeds een zeer populair en tijdloos design) om het weekend in te luiden. Ga voor een tijdloos design, dan ben je altijd verzekerd van een badkamer waarvan je kunt genieten.