Wil je graag dat je woning een mooie basis heeft als het gaat over het interieur? We nemen het in deze blog met je door hoe je dit kunt bereiken. De basis van elk interieur is natuurlijk de vloer. Welke opties zijn er allemaal en waarom zou je voor een bepaalde optie kiezen? Lees snel verder om het allemaal te ontdekken.

Vloerpolijsten

Heb je een vloer van natuursteen en is deze niet zo mooi meer omdat je er al jaren op loopt?

Je vloer polijsten is dan een optie, om je doffe of bekraste vloer weer supermooi te krijgen!

Natuursteen is een supermooi materiaal dat heel lang meegaat en dus daarom zeker een goede optie is om een mooie basis te geven aan je interieur voor 2022.

Gietvloer 

Een populaire vloer tegenwoordig is de gietvloer die gemaakt is van kunststof. Deze vloer is werkelijk in elke tint te verkrijgen, omdat kunststof in elke willekeurige kleur te maken is. Over het algemeen zien we toch wel een beperkt palet wat de mensen kiezen. Gewoon puur om die industriële look te houden. Grijs is dan bijvoorbeeld een van de tinten die men kiest. Wit komt ook wel eens voor. Een gietvloer is erg sterk en je kunt hem gemakkelijk dweilen met water. 

Laminaat 

Hou je van de Scandinavische look en wil je graag een vloer on a budget? Ga dan zeker eens kijken naar laminaat. Dit type vloer is gemakkelijk te leggen en ziet er geweldig uit. Wil je een extra luxe look, dan moet je eens overwegen om visgraat laminaat te nemen. Het visgraatmotief is al heel oud en kwam al voor bij de adel van Frankrijk. In tegenstelling tot de houten vloeren met een visgraatmotief, is het bij dit laminaat niet nodig planken in dit motief te leggen. Het laminaat heeft namelijk al een motief erop. Je moet wel goed kijken dat het motief klopt 🙂 anders gaat het effect natuurlijk verloren. 

We vinden het leuk om je op de hoogte te houden van allerlei leuke onderwerpen. Lees dus snel verder op onze site.