Parkeerpalen

 Soms is het niet gewenst dat er op een bepaalde plek geparkeerd wordt. Dit kan zijn wanneer u een persoonlijke parkeerplek voor de deur heeft of wanneer er sprake is van een bedrijventerrein waarop het verboden is om te parkeren. Om parkeerplekken af te zetten, is het mogelijk om een parkeerpaal te plaatsen. Dit is een paal die inklapbaar is of die in de grond weg kan zakken. Daarnaast kunnen deze palen op gewenste momenten weer worden uitgeklapt of naar boven worden gehaald om een parkeerplek te blokkeren.

RAW-bestekssystematiek

Erdi werkt volgens de RAW-bestekssystematiek. Dit wil zeggen dat er zowel op juridisch, administratief en technisch vlak voorwaarden worden gesteld voordat er mag worden gewerkt aan de infrastructuur. Het bouwen of het verbouwen kan alleen gebeuren wanneer er overeenstemming over is. Deze manier wordt al ruim dertig jaar toegepast in Nederland en geldt voor alle bouwprojecten in Nederland. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn voordat er een project wordt gestart. De afspraken worden ook altijd in contracten vastgelegd. Erdi is ook verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden in gemeenten. Wanneer er bijvoorbeeld schade is aan verkeersborden, dan kunnen gemeenten ervoor kiezen om deze borden te laten vervangen. Deze kunnen ze dan bij Erdi verkrijgen. Ook voor dit soort werkzaamheden zal er altijd volgens het RAW-bestekssysteem worden gewerkt.

Bent u ook benieuwd naar de werkzaamheden en de producten van Erdi? Neem dan zeker een kijkje op hun website of vraag een offerte op.

Free Traffic on city with restriction bollards Stock Photo

Wat zijn de eisen?

Het goed ontwerpen is absoluut niet makkelijk en er zijn diverse eisen waaraan het moet voldoen om het veilig te kunnen gebruiken. Er zijn een hoop eisen wat functionaliteit betreft en daarnaast moet het ook nog eens in de smaak vallen en duurzaam zijn. Dus is belangrijk om een balans te creëren tussen stijl en functionaliteit en daarbij ook nog eens een oogje te houden op duurzaamheid. Of het nu gaat om speeltuinen of afzetpalen. Ze dienen niet om de haverklap vervangen te moeten worden. Meer info op Erdi.nl