Het is een spannende tijd wanneer je je woning gaat verkopen. Zal dit snel gebeurd zijn, nog voor jezelf moet verhuizen en hoe zit dit dan met je hypotheek? Allemaal zaken die op je af komen wanneer je inderdaad in het verkooptraject zit. In deze blogs geven we je een aantal tips die makelaars aanraden om je huis aantrekkelijker voor kopers te maken. Lees snel verder om ze allemaal te ontdekken. Wil je advies over het verkooptraject? Neem dan snel contact op met makelaar Utrecht

Upgrade je keuken

Een van de belangrijkste dingen voor kopers is het hebben van een mooie en goedwerkende keuken. Het beste is dat er een gloednieuwe in zit. Je zult meer kans hebben om je huis te verkopen wanneer kopers niet veel aan hun nieuwe woning hoeven te doen. Het is slim om te kiezen voor natuursteen in de keuken. We nemen hieronder een aantal voordelen met je door van dit materiaal: 

De esthetiek

Aanrechtbladen van graniet en marmer veranderen een keuken onmiddellijk van aardig naar geweldig. Hoewel esthetiek subjectief kan zijn, is de zichtbare reactie van mensen op natuurstenen aanrechtbladen altijd positief, omdat ze er zo geweldig uitzien.

De duurzaamheid

Natuursteen werkbladen gaan lang mee. Ze zijn ongelooflijk duurzaam, vereisen minimaal onderhoud en zijn bestand tegen de morsingen, ongelukken die vaak voorkomen in het dagelijkse leven. Hete koppen koffie, gemorste wijn en zelfs messen beschadigen zelden graniet of marmer. 

Het is altijd uniek materiaal 

Geen enkele plaat van graniet of marmer is precies hetzelfde, dit betekent dat je echt een unieke keuken kunt creëren door te kiezen voor dit materiaal. Het is ook mogelijk om een fabrikant van aanrechtbladen een speciale tekening erop te laten maken. 

Geef je badkamer een grote beurt

Een andere belangrijke ruimte in een woning is natuurlijk de badkamer. Veel mensen willen graag een woning kopen waarin de badkamer helemaal top is. Wanneer jij daarvoor zorgt, dan zul je sneller het hart van de kopers kunnen stelen met je woning. Als je er voor kiest om natuursteen een belangrijke rol te laten spelen in de nieuwe opzet van de ruimte, dan zal dit veel waarde toevoegen aan je woning en badkamer. Deze materialen zijn vrij tijdloos en veel mensen zijn er dol op. Hoewel natuursteen keihard is, straalt het wel een zekere warmte en natuurlijkheid uit. Daarbij is het gemakkelijk te bewerken (we raden je aan dit uit te besteden), bij een natuursteenfabrikant kun je elke ontwerp onder de zon laten maken. 

Laat creatieve ruimte voor de bewoners

Mensen houden er meestal van om zelf nog het nodig kunnen doen in een nieuwe woning, niet teveel natuurlijk, maar wel genoeg om zich het huis ‘eigen’ te maken. De slaapkamers, woonkamer en andere ruimten in het huis, moeten netjes zijn, maar deze zullen toch zeker aangepakt gaan worden door de nieuwe bewoners. Besteed hier niet superveel tijd aan, kijk wel of behang of verf nog helemaal netjes is. Zo niet, pak dit dan wel aan. 

Veel succes met het verkopen van je huis!