L-elementen kan je op meerdere manieren gebruiken. Het gaat namelijk om stevige betonnen blokken die gemaakt zijn van natuurlijk, onderhoudsvrij en recyclebaar materiaal wat jarenlang meegaat. In dit artikel vind je tips om je tuin met L-elementen in te richten. Wat kun je er zoal mee? Meer dan je denkt wellicht!

Tip 1: Maak een afscheiding

Je hebt met L-elementen de mogelijkheid om je tuin opnieuw in te richten naar wens. Je kunt hierbij denken aan het creëren van een afscheiding tussen de tuin en de garage, de oprit of het terras. Andere ideeën zijn een afscheidingswand voor de buren, een vijverrand of een border voor een zandbak.

Tip 2: Bloembakken maken

Je kunt L-elementen op elkaar stapelen om unieke bloembakken te maken. Je kunt ze ook naast elkaar plaatsen of ingraven voor een leuk effect in de tuin. Je kunt daarnaast een moestuin maken of de L-elementen gebruiken voor een vijver.

Tip 3: Creëer een verhoging

Koop een aantal L-elementen om een verhoging te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogde oprit, een verhoogd terras of een verhoogde zitplek om te loungen. Je kunt ook denken aan een trap of opstap of aan een verhoging voor een BBQ, een buitenkeuken of een open haard.

L elementen bestellen

L-elementen zijn dermate zwaar dat het verstandig is deze te laten bezorgen. Bestel online je l-elementen via de website L-elementen.nl. Hier tref je een brede keuze uit verschillende soorten en afmetingen l-elementen. Zijn er vragen of heb je advies nodig, neem dan gerust contact op met het team van L-elementen.nl, zij staan voor je klaar.