Een tuinhuis is natuurlijk heel sfeerbepalend in uw tuin. Over het algemeen is de blokhut één van de grootste elementen van uw tuin. Houten blokhutten kunnen een moderne uitstraling geven aan je tuin, maar ook een robuuste, stoere uitstraling. Niet alleen het uiterlijk is sfeerbepalend voor je tuin, maar je kunt ook veel leuks doen met de indeling van je blokhut. Lees in deze blog een aantal tips wat je kunt doen met je blokhut.

Beplanten

Een manier om heel creatief om te gaan met zoveel hout is het decoreren met echte planten. Maak gebruik van bomen, hoge- en lage planten om een mooi effect te krijgen. Hiermee zorgt u voor meer beleving rondom uw tuinhuis. Gebruik echter geen klimplanten tegen de blokhut aan, want dit kan ervoor zorgen dat ze zich tussen het werkende hout wringen. Wees hier dus voorzichtig mee. Als je veel gebruik maakt van ruikers, zul je de zomerdag kunnen genieten van alle vlinders die een bezoekje brengen aan de planten en bloemen rondom uw tuinhuis.

Inrichting

U kunt uw blokhut natuurlijk gebruiken als opslagruimte voor uw tuinmeubelen en zonwering. Veel leuker is het als u uw blokhut inricht als extra gebruikersruimte. Richt uw blokhut in als extra lounge ruimte. Als u daarnaast de blokhut ook nog isoleert, dan kunt u het hele jaar door genieten van uw blokhut. U kunt bijvoorbeeld ook uw blokhut inrichten als kantoorruimte. Hier kunt u zich heerlijk in alle rust terugtrekken om uw werk af te maken zonder dat u gestoord wordt.

Blokhut op maat

Heeft u nog geen blokhut, maar heeft u wel heel veel fantasie en wilt u een blokhut aanschaffen? Via de 3D-configurator van Woodpro kunt u zelf uw blokhut op maat ontwerpen. Het is heel gemakkelijk in gebruik. U kunt een bestaand model gebruiken en aanpassen of u begint gewoon met de basis. Dankzij de 3D tekening die ernaast wordt weergegeven kunt u uw ontwerp in 360 graden bekijken, hoe handig is dat?! Ontwerp vandaag nog uw eigen, unieke, blokhut!