Heb je een leuke tuin van normaal gras of kunstgras en zoek je nog naar manieren om de lege ruimten invulling te geven? Dan zou je een aantal leuke beelden in de tuin kunnen plaatsen. Beelden zorgen namelijk voor een artistieke, gezellige en levendige sfeer in de tuin. Op deze pagina lees je welke beelden nooit misstaan in een prachtige tuin. Hoe leuk is het om verschillende beelden aan je tuin toe te voegen, waardoor je het idee krijgt dat je tuin meer tot de verbeelding spreekt? Wil je ├ęcht leven naar je tuin toe halen? Dan kun je ook voor bepaalde beelden kiezen die bijvoorbeeld meer vogels in je tuin aantrekken. Zoals je al merkt is er van alles mogelijk!

Met dit soort beelden in de tuin kun je nooit de plank misslaan

Wil je graag een aantal beelden aan je onderhoudsarme tuin toevoegen, maar weet je niet zo goed welk type beeld het beste bij je past. Dan is het goed om je van tevoren in tuinbeelden te verdiepen. Dit kun je doen door tuinmagazines door te nemen, naar het tuincentrum te gaan, online wat inspiratie op te doen of je buren of vrienden te vragen waar zij hun prachtige beelden in de tuin vandaan hebben gehaald. Maakt het je niet zoveel uit hoe het tuinbeeld eruitziet, maar wil je er wel een artistiek gevoel van krijgen? Dan zou je bijvoorbeeld voor een borstbeeld, mariabeeld, vogelbad, modern beeld of een realistisch beeld kunnen kiezen.

Het mooie aan beelden in de tuin is, dat je zelf kunt bepalen wat je mooi vindt en waar je vaker naar zou willen kijken. Je kent je eigen tuin het beste, dus je weet al snel genoeg welk beeld het beste bij je past, als je iets ziet waar je van onder de indruk raakt.

Met dit soort beelden haal je meer dieren naar je tuin toe

Wil je niet alleen een beeld voor jezelf aan je tuin toevoegen, maar wil je er ook iets voor de natuur voor over hebben? Dan zou je voor een prachtige vogeldrinkschaal kunnen kiezen. Dit type beeld zorgt ervoor dat tuinvogels een fijn plekje in je tuin krijgen, waar zij kunnen drinken en badderen. In de winter kun je de vogeldrinkschaal beter leeghalen en vullen met vetbollen of andere lekkernijen voor de vogels om de winter mee door te komen. Een vogeldrinkschaal ziet er vaak schattig en mooi uit, waardoor dit perfect in de tuin past.