Je interieur is heel belangrijk. Je hebt een mooie vloer met natuursteen of andere elementen van natuurlijke materialen in je interieur geïmplementeerd en dat moedigen we ten zeerste aan. Het is van essentieel belang dat je een interieur hebt waar je je thuis, waar je je welkom voelt. Heb je dit niet, dan zul je te kampen krijgen met problemen. Je voelt je niet helemaal op je gemak in je huis en dat is niet de bedoeling. Het is geen thuis, maar slechts enkele muren met een dak erop. Dit willen we voorkomen. Wij gaan je daar dan ook mee helpen en dat doen we in deze blog. We bieden je een concrete en makkelijk hanteerbare gids om je interieur op te fleuren met accessoires en een stofkap. Hoe je die accessoires en de stofkap kunt gaan inzetten, dat lees je hier. 

Accessoires

Oké, allereerst gaan we eens in op de accessoires. Zoals je weet is een interieur niet iets wat op zichzelf staat. Het is een geheel bestaande uit losse elementen. Deze elementen zijn niet uniform, maar kunnen van een ander(e) stijl, kleur of materiaal zijn. Dit maakt dat je interieur kan bestaan uit vele aparte dingen, en de accessoires zijn hier een mooi voorbeeld van. De accessoires zijn een perfecte manier om je persoonlijkheid te laten doorschemeren en dat is dan ook precies wat je hiermee gaat doen. Laat met foto’s, beeldjes, kleuren, kunstwerken, stenen en ga zo maar door, zien wie je bent. Dit doe je door eerst eens te kijken naar wat jou eigenlijk kenmerkt en hoe je dit tot uiting kunt brengen. Daarna zoek je naar iets en kijk je of dit matcht met je interieur. De inzet van een stofkap daarin bespreken we hieronder. 

Stofkap

We hebben het aan je beloofd en belofte maakt schuld; de stofkap. De stofkap kun je gebruiken als een luxe, chique manier om je accessoires tentoon te stellen. Een mooie steen, een beeldje, een horloge, of wat dan ook; het kan allemaal onder je stofkap en dit geeft een lekker sfeertje mee. Je richt er echt de aandacht op en dat is precies wat je voor elkaar wil krijgen.