Er zijn meerder dingen die je kunt doen om je natuurstenen keuken een beetje netjes te houden. Dat is fijn, zeker als je gasten te eten krijgt. Het zijn stuk voor stuk zeer gemakkelijk tips die je kunt toepassen. In deze blog nemen we de beste tips met je door zodat je er direct en snel van kunt profiteren. Zin aan een beetje inspiratie? Neem dan snel deze blog met ons door. 

Een waterontharder installeren

Een van de meest vervelende dingen in de natuustenen keuken is de kalkaanslag die er zich wekelijks vormt. Dit heeft te maken met water dat opdroogt waardoor kalk achterblijft die in het water zat. Door een waterontharder te installeren, is het mogelijk om deze kalk in het water te laten zitten. Zo kun je direct profiteren van het voordeel dat kalk niet achterblijft op je mooie natuurstenen keuken. Een waterontharder werkt heel gemakkelijk; deze bewerkt met magnetische straling het water waardoor kalk in het water opgelost blijft. Zo hecht er zich geen kalkaanslag aan de leidingen van je woning, zoals in de CV-installatie, radiatoren en keukenapparatuur. Dat scheelt veel energiekosten, want apparaten met kalkaanslag werken minder goed en verbruiken meer energie. Daarbij gaan zo ook nog sneller stuk. Voorkom dat met een waterontharder! Meer weten over een waterontharder? Gaan dan naar www.antikalk.com.

Ruim een minimalistische keuken mooi op

Vergeet niet een minimalistische keuken mooi op te ruimen zodat de essentialistische vormgeving mooi tot uiting komt. Veel keukens die gemaakt zijn van natuursteen zijn ondergedompeld in een minimalistische stijl. Het is dan belangrijk om te zorgen dat de keuken mooi opgeruimd is zodat het er netjes uitziet. Je wilt een zo leeg mogelijke keuken. Natuurlijk moeten er wel plekken zijn waar je de keukenspullen kunt opbergen, maar de meeste moderne keukens voorzien ook in deze behoefte.