Zelf een eigen huis verbouwen, het is niet iets wat iedereen gegeven is. De ene heeft nu eenmaal meer verstand van huizen verbouwen dan de ander. Maar met een beetje hulp en wat tips, kan je natuurlijk altijd wel een klein aantal zaken zelf doen. Zo is er de klusblog klus.eu waar je allerlei tips en advies kan vinden over allerlei renovatiewerken in je huis! 

Klus blog 

Een achterdeur vervangen, zelf vloer leggen, schilderen, hoe je zelf meubels kan maken of zelf tegels kan zetten. Het zijn zaken waar je op eerste zicht misschien niet veel verstand van hebt. gelukkig kan klus.eu je dan helpen met deze klussen. Je vindt tal van tips en informatie op deze klus blog over hoe je deze klus hebt best aanpakt en hoe je deze tot een goed einde kan brengen. Ook alles over veilig werken en welke gereedschappen je kan gebruiken, komt aan bod. Heb je dus totaal geen ervaring in klussen, of deze nu groot of klein zijn, klus.eu staat je bij! 

 

Bouwvakker, Bouwer, Bouwen, Architect, Het Werk

Leuke tuinideeën 

Bij het renoveren van een huis, hoort vaak ook het aanleggen of opknappen van de tuin. Wanneer je totaal geen groene vingers hebt, kan het moeilijk kiezen zijn wat je juist met je tuin moet aanvangen. Maar niet getreurd, ook daar kan klus.eu je bij helpen! Heb je nog aan tuininspiratie of tuinideeën? Ook die kan je vinden op klus.eu. De nieuwste trends zijn er te vinden en dit niet alleen voor binnenshuis, maar evengoed ook voor buitenshuis. Er even gaan rondneuzen is dus zeker en vast de boodschap!  

 

Bouwvakker, Werknemers, Werken Op Hoogte, Brug

Waarom zelf klussen? 

Wanneer al het stevige verbouwingswerk achter de rug is, komt vaak het leukere gedeelte eraan. De woning inrichten naar jouw of jullie smaak. Alles gaan schilderen of behangen zoals je zelf wenst en meubels gaan kopen. Wanneer je er nog niet echt uit bent welke stijl je wilt of hoe je aan schilderen moet beginnen, ook dan kan klus.eu jou helpen. Je kan er allerlei woontips opdoen en terugvinden hoe je het schilderen van een kamer het best aanpakt. Dankzij klus.eu maken jullie van jullie bouwvallige huis de woning van jullie dromen.